forajegil.ro

FORAJE PUTURI si PILOTI FORATI

Firma noastra va ofera o gama completa de servicii pentru foraje puturi apa de mica si medie adancime pentru apa potabila sau industriala (irigatii) . puturile se executa astfel:

 

1. Cu teava de PVC ecologica speciala pentru apa cu prindere pe filet , cu diametrul cuprins intre Ø 100 pana la Ø 300 , adancimea maxima pentru astfel de put este de maxim 100 m.

Pretul pentru teava de Ø 100 este cuprins intre 30 Euro si 80 Euro pe metru liniar , in pret sunt incluse materialele , transportul si montajul.

 

2. Cu tub de beton cu diametrul cuprins intre Ø 200 pana la Ø 1000 , adancimea maxima pentru astfel de put este de 30 m.

Preturile sunt cuprinse intre 100 lei si 500 lei pe metru liniar , in pret sunt incluse materialele , transportul si montajul.

De asemenea executam denisipari , lucrari de forari de mica adancime : gropi de sustinere , stalpi pentru gard.... , dar si piloni de sustinere la orice diametru si adancime.

Toate lucrarile se executa pe baza de contract , iar toate serviciile firmei noastre dispun de o garantie de 24 de luni.